ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1990 και παράγει μεντεσέδες, ράουλα και συστήματα διακίνησης με έδρα την Ν. Ευκαρπία. Σήμερα, η εταιρία μας στεγάζεται στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα χώρο 4.000τ.μ. Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία του ιδρυτή της, κ. Ιωαννίδη Αθανάσιου ( ο οποίος από το 1982 κατασκεύαζε μεντεσέδες ), με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, η εταιρία κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες του είδους της.

Σήμερα, η ‘DELTA’- ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ A.Ε., παράγει και διαθέτει στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μια μεγάλη γκάμα συστημάτων διακίνησης, ράουλων και μεντεσέδων, για πλήθος εφαρμογών τόσο στις «βαριές» Βιομηχανικές κατασκευές όσο και σε «ελαφρύτερου τύπου» κατασκευές.

Το 2003, άλλος ένας πρωταρχικός στόχος πραγματοποιήθηκε και υλοποιείται ακόμα και σήμερα. Η εταιρεία μας εντάχθηκε στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ενσωμάτωσε το πρότυπο ISO 9001:2008 τελειοποιώντας έτσι την παροχή των προϊόντων της καθώς και των υπηρεσιών της.